Heippa kaikki!

Tänään ajattelin tehdä postauksen ihan vaan tän päivän kuulumisista. Tänään ei kyllä sinänsä ollut mikään erikoinen päivä, mutta pitäähän sitä nyt varsinkin näin alussa pitää lukijat kiinnostuneena ja kirjoitella ihan vaan tällaisia höpöttelypostauksia. ;) 

Fotor_142894063702247%5B1%5D.jpg

 Aamulla herätessäni kello 6.00 satoi vettä oikein vinosti ikkunaan ja se vielä entisestään lisäsi väsymystäni, sillä en olis muutenkaan jaksanut nousta. Ja vaikka olis niiin tehny mieli jäädä vielä sänkyyn löhöilemään, niin olihan sitä kuitenkin pakko raahautua ylös,tehdä aamutoimet ja lähteä kouluun. Ja uskokaa pois, olin niin väsynyt ettei edes ylienergisen opettajan liikkatunnit auttanu! (onneks sade kuitenkin oli loppunut jossain vaiheessa eikä se enää masentanu lisää).                                                                                                                                                                                                    Ja koulusta tullessani paistoikin jo niin ihanasti aurinko, että oli pakko lähteä heti käyttämään koiria lenkillä, ja nauttia auringosta. :)

20150413_165133%5B1%5D.jpg

 Mikäs sen kivempaa, kun koristella vihkoja läksyjenteon ohella... ;) (Harmi kun tää kuva nyt meni tälleen hassusti päin...)

Fotor_142893803274523%5B1%5D.jpg

 Sain myös tänään lahjottua pikkusiskon kuvaamaan ulos ja sain siis viimeinkin tänne omia kuviani. Tosin vajaavaisten kuvaustaitojen takia, suuresta määrästä kuvia, vain muutamat olivat käyttökelpoisia, mutta eivätköhän ne kelpaa. :D

Fotor_142893832913366%5B1%5D.jpg

 Tässä näkyy  myös samalla päivän toista outfittia. Koulussa mulla oli tänään aika rennot vaatteet, mutta aattelin nyt kuvausten ajaks vaihtaa ees farkut jalkaan... Vaikka täytyy sanoo, et omasta mielestäni tääkin on kyllä aika rento look, vai mitä ootte mieltä? 

Fotor_142894092378370%5B1%5D.jpg

 Pakko vielä laittaa tää yks kuva, nimittäin omenapuun kukkia! Mun huoneessa on nyt sitten virallisesti hetkellinen kesä menossa. Otettiin nimittäin äipän kanssa pääsisäislomalla omenapuusta oksat, koska päätettiin kokeilla kukkisko ne sisällä ja siinähän se nyt kukkii. Se tuo kyllä ihanaa keväistä pirteyttä huoneeseen, joten eikun vaan kokeilemaan, jos teiltä löytyy omenapuu pihasta! :)

 Huomenna on toivonmukaan tulossa aika mielenkiintoinen postaus, joten kannattaa käydä tsekkailemassa! ;)

 Ja muistakaahan jälleen mainostaa ja seurailla sosiaalisissa medioissa, ig:petra.teresa ja ask: Petra Majoinen

Heido ja huomiseen!