Moikka! 

Mulla on ollut jo tosi kauan haaveena aloittaa blogin pitäminen, mutta mun tapauksessani tuumasta toimeen ryhtyminen on vaatinut aika paljon mietintää. Olen halunnut olla varma, että jaksan panostaa kuvien laatuu ym. asioihin, jotta lukijoita oikeasti kiinnostaisiko blogini sisältö. Päädyin kuitenkin siihen tulokseen että pystyn siihen ja tässä sitä nyt ollaan! 

Ajattelin tässä ekassa postauksessani kertoa hieman itsestäni ja asioista, joista blogini lukijan olisi hyvä tietää.

Nimeni on siis Petra ja olen tätä kirjoittaessani melkein 15 vuotias tyttönen. Asun Joensuussa noin 35 kilometriä keskustasta, maalla. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, pikkuveli sekä kaksi pikkusiskoa. Lisäksi meillä on kaksi koiraa ja yksi todella pörröinen pupu. ;)

IwjNye7jMQ.jpg

Ehkä teitä kiinnostaisi tietää joitakin lempi asioitani...?                                          Lempirupkaa minulla ei ole vain yhtä, sillä Mummini oli nuorena kokki, ja hän laittaa aina niin hyvää ruokaa ettei sitä voi kuin syödä ja syödä.... Ja syömme vieläpä aika usein mummini kanssa. Mutta esimerkkinä vaikka kanaruuat, ne on aina hyviä.                               Lempi artistejakin on monia, mutta kuuntelen Spotifyn soittolistojen lisäksi mm. Jvg:tä, Cheekkia ja One Directionia. 

Harrastan hiphoppia, ratsastusta ja käyn kesäisin yleisurheilu harkoissa. Käyn myös kotona lenkillä ja teen jonkin verran lihaskuntoa. Puuhailen myös kaikkea muuta kivaa, minkä voi myös varmaan lukea urheiluksi (esim. perheen kanssa retkeily...) Harrastuksistanikin tulee luultavasti ainakin joitakin postauksia. :)

iRqaVfgTwG.jpg

Ja viimeisenä, mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä, kirjoitan blogiini liittyvistä jutuista. Blogini liittyy siis lifestyle kategoriaan, eli kirjoittelee tänne kuulumisia ja esittelen mm. ostoksia ym. esottelemisen arvoisia asioita. Ja ehkäpä joistakin postauksista voisi saada inspiraatiota vaikka terveellisiin välipaloihin yms.... ;) Jotkut kuvista, joita lisään postauksiini, on ladattu Weharetit:tista, mutta pyrin ottamaan kuvia myös mahdollisimman paljon itse, vaikka kamera tilanteeni onkin aika heikko. Vaikka itselläni onkin Lumixin pieni järjestelmäkamera, se ei ole parasta laatua. Onneksi puhelimessani (Samsung Galaxy S3) on mielestäni ihan hyvä kamera, joten eiköhän kuvista selvää saa. :) Ja nyt kun kesä on tulossa, niin valaistuksetkin on kohdallaan!                                   Kirjoitan tätä postausta tablella, joka on merkkiä Lenovo, mutta tulen kyllä kirjoittamaan myös tietokoneella, vaikkei minulle omaa olekaan...

Tähän postaukseen en valitettavasti pysty liittämään kuvia itsestäni, tai muitakaan itse ottamiani kuvia juuri siitä syystä, että kirjoitan tablella, mutta toivottavasti seuraavasta sitten löytyy niitä... 

rSqfCrNsh8.jpg

Tällä kertaa en keksi enempää kerrottavaa, mutta toivon todella, että kiinnostuit ja voisit harkita blogini lukemista jatkossakin. :) 

Muistathan seurailla minua instagramissa @petra.Teresa ja kysellä askissa @Petra majoinen. :)

Kiitos paljon, jos jaksoit lukea postaukseni loppuun ja ei kun vaan tykkäilemään ja kommentoimaan! :)