1-P1060338.jpg1-P1060346.jpg1-P1060365.jpg1-P1060363.jpg

Tälläisissa vermeissä minä ja siskoni vietettiin viimeistä "koulupäivää" vuonna 2015. Mulla oli vaan joulukirkko ja todistuksen haku, joten ihan farkuissa mentiin, mutta siskollani oli joulujuhla, joten hän laittoi vähän hienompaa päälle ja minunhan se piti sitten tietysti herätä laittamaan meikkiä ja hiuksia myös hänelle. Itselle meinasi sitten tulla hieman kiire, kun innostuin vähän enemmän panostamaan tuohon siskon ulkonäköön... ;) Joten siksi tosiaan myös noita siskon kuvia löytyy tänään myös täältä.

Todistukseeni olen todella tyytyväinen, sillä huomasin siinä parantaneeni juuri niissä aineissa, joihin tähän välitodistukseen toivoinkin parannusta. Tärkeintähän tässä on se, että tietää missä täytyisi keväällä parantaa, ja mitä erityisesti pitää samalla tasolla. Olitteko te tyytyväisiä todistuksiinne, vai jäikö joku kenties kaihertamaan kevättä ajatelllen?

Tänään otin ihan kameran mukaan kouluun, sillä jäätiin kaverini kanssa koulun jälkeen kuvailemaan. Olen nyt jo pidemmän aikaa testaillut, kummalla saisi parempia kuvia, puhelimella vai kameralla. Täytyy sanoa, että molemmissa on sekä hyviä, että huonoja puolia, joten luultavasti jatkan kuvailua molemmilla. Nämä kaikki kuvat on otettu ihan kameralla, ja omasta mielestäni ne on ihan hyviä, mitä nyt vähän ärsyttää  tuo, että lumi heijastaa tota hohtoaan niin ikävästi mustiin housuihini... Muokkasin kuvia kyllä vähän, mutta en saanut tuota hohtoa millään katoamaan, vaikka eiköhän sekin jollain konstilla onnistu.

Nyt on kyllä ihan valtavan rento ja vapaa fiilis kun tää loma viimein alkoi! Syyslukukausi tuntui kiitävän alta pois ihan hullun nopeasti, ja todella mukavasti. Nyt kuitenkin aijon viettää joulua rauhassa sen enempää koulua, kuin arkeakaan miettimättä ja levätä rauhassa, niin jaksaa sitten hyvillä mielin mennä uudelleen kouluun vuonna 2016!

1-P1060384-001.jpg

Rauhallista joulua kaikille!

<3: Petra