1-P1060649.jpg

Nyt on joulu juhlittu oikein rauhallisissa merkeissä, hyvin syöden ja leväten. Lomaa on onneksi vielä tää viikko jäljellä, ja tästä pitää ottaa nyt kaikki mahdollinen ilo irti, että voi edes ajatella uudelleen kouluun menoa... Isompia suunnitelmia meillä ei enää lomalle ole, joten nyt vaan leätään ja tehdään kaikkea kivaa, mitä nyt mieleen tulee.

Askissa pyydettiin esittelyä joululahjoista, joten tässä sitä nyt ollaan. Alkuun haluan sanoa, että oon tosi kiitollinen kaikista näistä lahjoista joita sain ja jokainen tulee kyllä varmasti käyttöön. En osannut odottaa yhtäkään näistä jutuista, joten kivoja yllätyksiä oli nää kaikki.

1-P1060655.jpg1-P1060661.jpg

Aloitetaan viimeisimmästä lahjasta, jonka sain vasta tänään, sillä se ei kerennyt tulla postiin ennen joulua. 24 erilaista meikkisivellintä, joita oon himoinnut jo pitkään. Oon näistä ihan super innoissani ja haluisin vain alkaa meikkaamaan näillä. Vielä puuttuisi muutama meikkijuttu, kuten varjostusvärit ja kaikki tarvittava alkais olla kasassa. Näiden lisäksi sain myös uuden beaytyblenderin, joka tuli sekin todella tarpeeseen.

1-P1060633.jpg

Pari söpöä kirjaa. Toisessa on vaikka minkälaisia lahjaideoita ja reseptejä, joita on kyllä päästävä pian kokeilemaan. Toinen on täynnä erilaisia värityskortteja, joissa riittää tekemistä todella pitkäksi aikaa.

1-P1060622.jpg1-P1060630.jpg

Ratsastushousut ja parit hanskat, jotka oli kyllä todella iloinen yllätys, sllä olen jo kauan halunnut elvyttää tota ratsastusharrastusta uudelleen. Nyt kun on omat sopivat housut ja kaikki varusteet kotona valmiina, niin on taas entistä kivempi ja motivoituneempi olo varata tunteja.

1-P1060618.jpg

Pari hemmottelujuttua kynsillekkin sieltä paketistä löytyi. Sain mummilta Schollin paristokäyttöisen kynsiviila pakkauksen, jossa on viilaus, tasoitus -ja kiillotuspäät. Kerran olen tota kokeillut, ja ihan toimivalta se vaikuttaa. Lisäksi sain tollasen tussin, jonka pitäis vahvistaa ja kovettaa heikkoja ja liuskoittuvia kynsiä. Jos tää toimii, tää tulee oikeasti tarpeeseen, sillä mun kynnet on sen verran heikot, ettei ne kovin pitkäksi ehdi kasvaa, ennekun heikkouttaan katkeavat. Todella hyödyllinen lahja siis.

1-P1060605.jpg1-P1060612.jpg1-P1060640.jpg

Pyyhkeet ja suihkugeelit on aina hyvä ja tarpeellinen lahja, ja sellaset minunkin paketeista löytyi. Noi suihkugeelit tuoksuu ihan super hyvältä. <3

Lisäksi sain pari lahjakorttia, jotka käytin jo maanantaina, kun käytiin ystäväni kanssa kaupungilla kattelemassa alennusmyyntejä. Ostin The Body Shopista tollasen siveltimellä laitettavn kulmavärin ja pesukukan. Molemmista tykkään tosi paljon, ja on ihana päästä vihdoinkin kokeilemaan tollasta kulmaväriä, jonka oon jo pitkään halunnut. BikBokilta ostin ihan perus mustat farkut, sillä entiset on mennyt jo ihan kamalaan kuntooon...

Sain myöskin niitä ihan perus juttuja, eli kynttilöitä ja suklaata, ja lisäksi mun kaverilta sellasia ylisöpöjä jäätelökippoja ja jonkinlaisia muffinseihin liittyviä "kuoria" tai jotain sen tyylisiä. En ole vielä sen enempää ehtinyt niitä tutkimaan.

1-P1060575.jpg

Semmoisia lahjoja mä sain tänävuonna. Tähän loppuun vielä fiilistelykuva jouluaatolta, kun joulupukki oli käymässä, ja pienemmät sisarukset jakoivat lahjoja yhdessä pukin kanssa. Oli ihan valtavan kiva ilta, joka kruunasi hienosti koko joulunodotus ajan.

Toivottavasti teilläkin oli mukava aatto ja saitte kivoja lahjoja...?

<3:Petra