1-P1060710.jpg1-P1060688.jpg1-P1060693.jpg

        Terkut täältä Kolin maisemista!

Saavuttiin tänne sunnuntaina viettämään ns. omatoimista minilomaa perheen kanssa, tarkoituksena lasketella niin              paljon kuin mahdollista ja pitää hauskaa, kouluhommia unohtamatta. Melko kovista pakkasista huolimatta ollaan lasketeltu ihan mukavasti, vaikka kaikki rinteet eivät olekkaan auki, eivätkä ne ole edes täyttä päivää auki. Hiljaista täällä myöskin on: mökkinaapureita ei ole yhtään ja rinteessäkin oltiin maanataina siskon kanssa ainoat, lukuunottamatta jotakin vanhaa miestä, ja tänään oltiin vain minä ja siskoni. Eli rauhassa saadaa kyllä olla.

Pakkasta tosiaan riittää, mutta sehän on vain pukeutumiskysymys tuleeko kylmä vai ei... ;) Oikeastaan kova pakkanen on tähän mennessä haitannut vain kuvaamista, sillä sormet on hetkessä ihan umpijäässä, jos hanskat ottaa pois.Se vähän harmittaa, sillä maisemat on kyllä todella kauniit; rinteiden päältä kaikki näyttää kymmenen kertaa upeammalta kuin maasta ja auringonpaiste kruunaa kaiken täydellisesti. Täällä lumetetaan vieläkin joitakin rinteitä, ja se ns. lumetussumu jäi eilen kauniisti puiden keskelle ja peitti jotkin kohdat metsistä ja rinteistä kauttaaltaan. Voisin sanoa, että maisemat rinteiltä näytti eilen ihan maagiselta, ihankuin oltaisiin oltu jollain lumisella vuoristolla laskemassa. Tänään tosin niitä maisemia ei juuri nähnyt, sillä rinteet olivat ylhäältä ihan kokonaan sumun peitossa. Viimakin haittasi tänään laskua sen verran, että piti käydä useaan otteeseen lämmittelemässä.

Eilen ja tänään ollaan siis laskettu Ukko kolilla, sillä Loma koli ei ole alkuviikosta auki, mutta siellä käytiin kuitenkin sunnuntai-iltana laskemassa ensilaskut.

1-P1060715.jpg1-20160119_132756.jpg

Päivät on menneet täällä suurinpiirtein samaan rytmiin: aamulla ollaan vaan heräilty rauhassa, ja aamutoimien jälkeen suoraan rinteeseen. Siellä niin kauan kun jaksaa ja on mahdollista ja sitten takaisin mökille. Siinä sitten ollaan tehty läksyjä, katsottu ohjelmia ja oltu muuten rennosti ennen saunaa ja iltaruokaa. Illat sitten omalla painollaan kuka mitäkin on halunnut puuhailla. Eli erittäin mukavasti ja rennosti yhdessä ollen.

1-20160117_161252.jpg1-20160118_141014.jpg1-20160118_125137.jpg

Muita aktiviteettejahan täällä ei ihan hirveesti ole, mutta eipä niitä oo kaivattukaan, kun lasketteleminen on se pääasia, ja se on niin kivaa, että jos kaikki rinteet olisi auki ja vähän lauhemmat kelit, niin sitä jaksaisi tehdä varmasti kokopäivän.

Huomenna olisi sitten paluu kotia kohti ja takaisin arkeen. Käydään kotiinmenomatkalla katsomassa Jokipoikien jääkiekko peli, mikä on mun mielestä kivaa, sillä, pakko myöntää, en oo koskaan ollu katsomassa lätkämatsia...

1-20160119_120933.jpg

Tänään kuitenkin vietetään vielä rento ilta mökin rauhassa. Tänään on myöskin juhlistettu äidin synttäreitä kakun ja isojen kaakaokupposten kera, ja nyt on mahat niin täynnä makeaa, että liikkuminenkin tuntuu työläältä... :D Jospa kuitenkin leffahetki Inside Outin parissa helpottaisi.

Hauskaa iltaa teillekkin!

<3: Petra